Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Jönköpings Län, Fönvindsvägen, Linköping, Tranås, Åtvidaberg, Östergötlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Sju personer har omhändertagits på grund av berusning och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.
En person har gripits i Jönköpings län misstänkt för brott i Östergötlands län (se nedan).

03.13 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon på Fönvindsvägen, Linköping. Enligt larmet var det en skåpbil som börjat brinna intill en garagelänga som också fattat eld. Branden spred sig snabbt till hela garagelängan. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. Platsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

03.49 Polis larmades till en adress i Tranås där en misstänkt berusad person skulle köra från platsen. Bilen, dess skador samt signalement på föraren stämde in på föraren till den bil som var inblandad i en trafikolycka i Åtvidaberg på tisdagen, där en person avled. Polisen åkte till platsen och en person greps. En gripne, en man i 70-årsåldern, greps misstänkt för vållande till annans död och fördes till polisstationen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra