Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Mantorp, Mjölby, Valla, Linköping, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:36 Polisen larmades till ett boende i Mantorp, Mjölby, med anledning av att en man agerat hotfullt mot personal. Mannen, som är i 20-årsåldern, ska ha uttryckt verbala hot samt ha visat upp ett tillhygge i samband med detta. Flera polispatruller åkte till platsen och mannen greps misstänkt för försök till våld mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman. Ingen person ska ha skadats fysiskt.

02:25 Polisen larmades till en adress i Valla i Linköping med anledning av ett bråk utomhus. En man, som är i 25-årsåldern, misstänks för att ha misshandlat en kvinna han har en relation till. Mannen greps misstänkt för misshandel, senare anhölls mannen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans eventuella skador.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra