Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Hörngatan, Nygatan, Norrköping, Bråboplan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Hörngatan, Nygatan, Norrköping, Bråboplan, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:58 Polis larmades till korsningen Hörngatan/Nygatan i Norrköping med anledning av en misshandel utomhus. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna. Den misstänkte gärningsmannen påträffades och omhändertogs enligt LOB. Kvinnan var vaken och talbar men fördes till sjukhus med ambulans. Inga formella förhör med misstänkt eller målsägande är inskrivna i dagsläget. Mannen är i 25-årsåldern och kvinnan är i 50-årsåldern.

05:32 Polisen larmades till en frisörsalong på Bråboplan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Personen som larmade polisen hade hört glaskross och tog kontakt med polis. När polis kom till platsen påträffades en man som kan misstänkas för inbrottet. Mannen är i 25-årsåldern och greps misstänkt för stöld genom inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra