Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Norrköping, Hageby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Norrköping, Hageby, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Skottlossning Norrköping - ingen skadad

02:53 Polisen larmades till en adress i Hageby, Norrköping, med anledning av en skottlossning. Flera polispatruller åkte till platsen och kunde konstatera att en skottlossning hade inträffat. I samband med detta har en fastighet skadats.

Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till fysisk skada. Händelsen rubriceras som grovt vapenbrott och grovt olaga hot, det finns ingen misstänkt för brotten.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra