Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Ektorp, Norrköping, Vikingstad, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser

Östergötland, Ektorp, Norrköping, Vikingstad, Linköping, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

00.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Ektorp, Norrköping. Inbrottet upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem. När polis kom till platsen visade det sig att det var tillrört i bostaden. Det är oklart exakt vad som har stulits men bland det som saknas finns elektronikvaror. En anmälan om inbrott har skrivits.

02.30 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på E4, södergående riktning i höjd med Vikingstad, Linköping. En lastbil hade kört in i räcket och hamnat på tvären över vägen. Under räddningsarbetet, där tungbärgare krävdes, stängdes vägen av helt i södergående riktning. Det finns ingen misstanke om brott bakom olyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra