Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Drakvägen, Motala, Åtvidaberg, Linghem, Linköpings Kommun, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Drakvägen, Motala, Åtvidaberg, Linghem, Linköpings Kommun, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:05 Polisen larmades till en träningslokal på Drakvägen i Motala med anledning av skadegörelse. Personer som var inne i lokalen hade noterat att flera stenar kastades in genom fönster. Polis åkte till platsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

01:33 Polisen larmades till en adress i Åtvidaberg med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna han har en relation till. Mannen, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för misshandel och olaga hot. Brottsrubriceringarna kan komma att ändras och fler brottsmisstankar kan tillkomma. Kvinnan var vaken och talbar men fördes till sjukhus. Polisens presstjänst har i övrigt inga uppgifter om kvinnans skador.

01:54 Polisen larmades till E4 Linghem i Linköpings kommun med anledning av en trafikolycka. Det var en singelolycka där en personbil var inblandad. Bilen hade sommardäck och föraren fick böter för detta. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra