Karta som med röd fyrkant ramar in Knäppingsborgsgatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Knäppingsborgsgatan, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 62 ärenden som rör Östergötlands län.   Nedan följer ett urval av nattens händelser.

02:42 Polisen larmades om ett inbrott som ska ha skett en stund tidigare i en verksamhet på Knäppingsborgsgatan i Norrköping. Inringaren hade hört en hög smäll och då sett att en person slagit sönder en ruta till fastigheten och sedan gått in i fastigheten. Ägaren till verksamheten kunde ta sig till platsen och kunde då hålla kvar en obehörig person tills polispatrull kom till platsen. Personen, en man i 35-årsåldern, omhändertogs (ej gripen) av polisen. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Information om pressnumret idag:

Presstalespersonerna är på möte klockan 09:30-15.

Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra