Karta som med röd fyrkant ramar in Svarvargatan, Mjölby, Rydsvägen, Linköping, Pionjärgatan, Järnvägsgatan, Valdemarsvik, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Svarvargatan, Mjölby, Rydsvägen, Linköping, Pionjärgatan, Järnvägsgatan, Valdemarsvik, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 70 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:26 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Svarvargatan i Mjölby. Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning. Körkortet omhändertogs.

23:58 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Rydsvägen i Linköping. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning. Körkortet omhändertogs.

01:16 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Pionjärgatan i Linköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning.

01:35 Polisen larmades till Järnvägsgatan i Valdemarsvik med anledning av en trafikolycka. Larmet inkom via SOS. Det var två fordon som var inblandade. Polis åkte till platsen. Inga personer som kunde misstänkas vara med i olyckan påträffades. Det framkom att båda fordonen var stulna. Händelsen rubriceras som två fall av tillgrepp av fortskaffningsmedel, det finns ingen misstänkt för brotten. Det är samma ägare till båda fordonen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra