Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Hageby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Norrköping, Hageby, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Polisen larmades till centrala Norrköping med anledning av ett inbrott. En gärningsperson ska ha krossat en ruta till en skönhetssalong och sedan tagit sig in för att stjäla gods. Senare greps gärningspersonen av polis. Den gripne är en man i 35-årsåldern och misstänks för stöld genom inbrott. Under natten anhölls mannen.

23:55 Polisen larmades till Hageby i Norrköping med anledning av ett personrån. En man ska ha befunnit sig utanför en restaurang när mannen blev slagen av en okänd gärningsperson. I samband med detta ska gärningspersonen ha rånat den drabbade mannen på smycken. Sedan lämnade gärningspersonen platsen. Händelsen utreds som rån. Polis har inte påträffat någon misstänkt person. Den drabbade mannen, som är i 60-årsåldern, var vaken och talbar.

02:39 Polis larmades till en adress i Norrköping med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen, som är i 30-årsåldern, greps av polis. Mannen är misstänkt för misshandel.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra