Karta som med röd fyrkant ramar in Ljura, Norrköping, Lillgatan, Söderköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Ljura, Norrköping, Lillgatan, Söderköping, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

00:31 Polisen larmades om brand i Ljura, Norrköping. Det rörde sig om en parkerad bil som brann. Inga rapporterade personskador. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Polis har fotodokumenterat brandplatsen.

05:30 Polisen larmades till en lagerlokal på Lillgatan i Söderköping. Detta med anledning av rökutveckling från platsen. Polis åkte till platsen. Exakt vad som föranlett rökutvecklingen är inte känt för polisen. Orsaken ska utredas och rubriceringen är i detta nu allmänfarlig ödeläggelse. Som alltid kan en rubricering ändras under utredningens gång. Det finns inga rapporterade personskador. Polisens presstjänst har inga detaljer om materiella skador. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Om du har möjlighet så kan du prata med poliserna som finns på plats. Annars kan du ringa 114 14.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra