Karta som med röd fyrkant ramar in Stationsvägen, Skärblacka, Norrköping, Johannelund, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Stationsvägen, Skärblacka, Norrköping, Johannelund, Linköping, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:15 Polisen larmades till Stationsvägen i Skärblacka, Norrköping, med anledning av en brand. Det var en övergiven husvagn som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt. Inga rapporterade personskador.

23:38 Polisen larmades till Johannelund i Linköping med anledning av ett pågående bråk utomhus. Polis åkte till platsen. Flera personer ska ha varit involverade i händelsen. Det har uppstått någon form av bråk och i samband med detta ska en gärningsperson visat upp ett tillhygge. En tonårig kille (i åldersspannet 15-18 år) har blivit slagen, ej med tillhygge. Det rör sig inte om allvarliga fysiska skador. Gärningspersonen hade lämnat innan polis kom till platsen. Händelsen rubriceras som grovt olaga hot samt misshandel. Det finns ingen misstänkt för brotten. Inga formella förhör är inskrivna i ärendet ännu, utredning pågår för att bringa klarhet i vad som inträffat.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra