Karta som med röd fyrkant ramar in Stiglötsgatan, Linköping, Formaregatan, Hageby, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Stiglötsgatan, Linköping, Formaregatan, Hageby, Norrköping, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

02:21 SOS-larm inkom till polisen om en brand på Stiglötsgatan i Linköping. Det var en parkerad bil som brann. Minst en bil som var parkerad i närheten skadades också. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt. Inga rapporterade personskador.

04:04 En polispatrull initierade stopp och kontroll på en bil på Formaregatan i Hageby, Norrköping. Två män sprang från bilen samtidigt som en kvinna satt kvar. I bilen påträffades ett skjutvapenliknande föremål. Flera polispatruller involverades, däribland hundpatrull. Efter vidtagna utredningsåtgärder kunde två män lokaliseras. De två männen samt kvinnan har gripits misstänkta för vapenbrott. Samtliga är i 30-årsåldern. Utredning pågår för att bringa klarhet i vad för typ av föremål det är. 

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra