Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Norrköping, Stockholmsvägen, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits eller följt med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

22:51 Polis, hundpatrull och väktare larmades till Klockaretorpsskolan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Väl på plats fick hundpatrullen upp ett bra spår och kunde lokalisera fyra misstänkta personer. I ett närliggande skogsparti hittades också stöldgods i form av datorer. De fyra misstänkta är killar i 15-20-årsåldern. Vårdnadshavare kontaktades och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.  

04:34 Polis och räddningstjänst larmades till Stockholmsvägen i Norrköping med anledning av rök från en mindre byggnad. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra