Karta som med röd fyrkant ramar in Konstruktörsgatan, Linköping, Bergsvägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Konstruktörsgatan, Linköping, Bergsvägen, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:52 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Konstruktörsgatan i Linköping så uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Kvinnan i 20-årsåldern fick följa med polis för ytterligare provtagning samt förhör. 

06:31 Polis larmades till Bergsvägen i Linköping med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha kört av vägen och fastnat på mitträcket, över vajrarna. När polis anlänt så visade det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, klarat sig utan personskador. En bärgare kallades till platsen och en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra