Karta som med röd fyrkant ramar in Lambohov, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Lambohov, Linköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut: 

22:11 Polis larmades till stadsdelen Lambohov i Linköping med anledning av att en man ska ha blivit misshandlad av tre okända gärningspersoner utomhus. När polis anlänt till platsen anträffades en man i 60-årsåldern med näsblod. Mannen fick följa med polispatrull för en kontroll på sjukhuset. En förundersökning om misshandel har inletts. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra