Karta som med röd fyrkant ramar in Gjutformsgatan, Ljungsbro, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Gjutformsgatan, Ljungsbro, Linköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Sex personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut: 

22:03 Polis larmades till Gjutformsgatan i Ljungsbro, Linköping, med anledning av ett inbrott. Bostadsägaren ska ha kommit hem vid 18-tiden och då upptäckt inbrottet. Bland annat ska elverktyg, en systemkamera och en dator ha blivit stulna. En polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen arbetat med psykisk ohälsa, viltolyckor, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra