Karta som med röd fyrkant ramar in Albogaleden, Söderköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Albogaleden, Söderköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:45 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Albogaleden i Söderköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en parkerad bil. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt och ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra