Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Boxholm, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Priya G Eklund och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Monica Bergström.

Norrköping, Boxholm, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.50 Polisen larmades till en restaurang i centrala Norrköping med anledning av att en person bråkade med personalen. Personen, en man i 20-årsåldern, vägrade lämna restaurangen. Polisen avvisade personen från platsen.

23:21 Polisen larmades till en adress i Boxholm med anledning av ett bråk i en bostad. Enligt larmet har en man misshandlat en kvinna. När polisen anländer till platsen befinner sig båda parter på platsen och mannen grips. Mannen och kvinnan har en relation till varandra.

Mannen, som är i 20-årsåldern, grips misstänkt för misshandel, olaga hot och förs till polisstationen för ytterligare utredningsåtgärder. Fler brottsmisstankar kan tillkomma.

Kvinnan ska inte behövt åka ambulans till sjukhus.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra