Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholmsvägen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! En sammanfattning av nattens händelser.

Stockholmsvägen, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

03:59 Polisen stoppade på eget initiativ en bil på Stockholmsvägen i Norrköping. Vid kontrollen fattade polisen misstankar om att föraren var påverkad. Föraren, en man i 20-årsåldern är misstänkt för drograttfylla samt olovlig körning.

04:18 Polisen larmades till en adress i Norrköping med anledning av en hotfull situation inomhus. Enligt larmet ska en man i 35-årsåldern ha hotat en för honom känd kvinna. Mannen är gripen misstänkt för olaga hot i relation. Kvinnan ska enligt uppgift inte vara fysiskt skadad.

Polisen kommer nu utreda vad som har hänt. Fler brottsmisstankar kan tillkomma.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra