Karta som med röd fyrkant ramar in Vikingstad, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Vikingstad, Linköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

04:19 Polis och räddningstjänst beordrades till E4:an i höjd med Vikingstad, Linköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil med släp ha kört in i mitträcket och därefter blivit stillastående. Detta ska ha skett i södergående körriktning. Polis på plats har assisterat med att dirigera trafiken. Bärgning av lastbilen påbörjades vid 06-tiden och då stängdes båda körfälten av för trafik. Vid 07:17 släpptes trafiken på för fullt. Det finns ingen misstanke om brott. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor (rådjur), trafikbrott, två SOS-larm om brand som visade sig vara soteld, trafikkontroller, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra