Karta som med röd fyrkant ramar in Navestad, Norrköping, Ingelstad, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Navestad, Norrköping, Ingelstad, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 130-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:17 Polis larmades till en adress i Navestad, Norrköping, med anledning av att en tjej i övre tonåren blivit rånad på sin mobiltelefon. Detta ska ha skett utomhus av två maskerade gärningspersoner. Efter rånet ska personerna ha sprungit från platsen. Polis har varit på plats, pratat med personer i området samt genomfört vissa kontroller men det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om rån kommer skrivas. 

01:30 Polis och räddningstjänst beordrades till en pendlarparkering i Ingelstad, Norrköping, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga personskador har rapporterats i samband med branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra