Karta som med röd fyrkant ramar in Majeldsvägen, Linköping, Knektgatan, Vistvägen, Hejdegården, Ljunga, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Majeldsvägen, Linköping, Knektgatan, Vistvägen, Hejdegården, Ljunga, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:04 Polis fick samtal från inringare som hört en hög smäll vid Majeldsvägen, Linköping. Polis har varit på plats och sökt av Knektgatan, Vistvägen och Hejdegården bland annat. Polis har också pratat med människor som rört sig utomhus. Inga tecken på brott har konstaterats. Mest troligt har smällen rört sig om bangers/fyrverkerier.  

01:02 SOS-larm om att en parkerad bil börjat brinna vid länsväg 209 utanför Ljunga, Norrköping. Bilen ska ha varit helt övertänd och räddningstjänsten släckte branden. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt och inga personskador i samband med branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra