Karta som med röd fyrkant ramar in Kronängsgatan, Norrköping, Ängsvägen, Finspång, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Kronängsgatan, Norrköping, Ängsvägen, Finspång, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

22:09 SOS-larm om brand i en parkerad bil på Kronängsgatan i Norrköping. Polis har varit på plats och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga personskador i samband med händelsen.

04:04 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ängsvägen i Finspång med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polis har varit på plats. Det är oklart hur branden startat och en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet har inletts. Ingen person skadades i samband med branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra