Karta som med röd fyrkant ramar in Klockaretorpet, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning med utdrag från några av nattens händelser.

Klockaretorpet, Norrköping, Östergötlands län

22.29 En grov misshandel i Klockaretorpet, Norrköping där en okänd gärningsman ska ha misshandlat en kvinna i 40-årsåldern med vasst tillhygge. Händelsen ska ha skett i en bostad och gärningspersonen avvek från platsen efter händelsen. Målsägande ej allvarligt skadad men behövde sjukhusvård i samband med händelsen och avfördes i ambulans. Ingen misstänkt i nuläget. Anmälan om grov misshandel.


05.16 Brand i fordon i Klockaretorpet, Norrköping. En personbil som brinner och till synes en anlagd brand. Anmälan om mordbrand upprättad och flera fordon fick flyttas under brandförloppet för att undvikas att fler fordon skadades då det fanns spridningsrisk. Ägaren till bilen är en man i 80-årsåldern. Ingen misstänkt eller skadad vid händelsen.


05.31 Ytterligare en brand i ett fordon på en adress i Klockaretorpet, Norrköping. Anmälan om skadegörelse upprättad. En man i 30-årsåldern ägare till bilen. Ingen misstänkt eller skadad vid händelsen.


I nuläget ser polisen ingen koppling mellan bränderna och den grova misshandeln tidigare under kvällen.

Mest läst av andra