Karta som med röd fyrkant ramar in Stjärnorpsvägen, Linköping, Agneshögsgatan, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Stjärnorpsvägen, Linköping, Agneshögsgatan, Motala, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

01:18 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Stjärnorpsvägen i Linköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det ha börjat brinna i en parkerad bil. När polis anlänt visade det sig att bilen blivit helt utbränd. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns inga personskador i samband med händelsen och ingen misstänkt gärningsperson. 

02:27 SOS-larm om en mindre trafikolycka på en cykelbana vid Agneshögsgatan i Motala. Två personer på en elsparkcykel ska ha fått sladd på blöta löv. En av personerna, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Ärendet bedöms som en olycka och ingen anmälan skrivs. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikkontroll, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra