Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsgatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Kungsgatan, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det ärende som sticker ut:

06:22 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Kungsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en lokal i en fastighet ha börjat brinna. Räddningstjänsten släckte branden vid 06:40-tiden och kunde då fokusera på ventilering. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Polis har varit på plats sedan 06:27 i syfte att assistera räddningstjänsten. En anmälan om brand utan misstanke om brott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolycka med dovhjort, rattfylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra