Karta som med röd fyrkant ramar in Enebymo, Norrköping, Hageby, Klockaretorpet, Åby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten har genererat ca 40 händelser som RLC hanterat. Här följer ett kort urval av dem.

Enebymo, Norrköping, Hageby, Klockaretorpet, Åby, Östergötlands län

22.56 Enebymo, Norrköping. Patrull befinner sig i en fastighet och fattar misstanke om narkotikabrott då det luktar kraftigt i trapphus och detta kan härledas till en lägenhet. Vid husrannsakan anträffas två personer samt narkotika och dopingpreparat. Båda är narkotikapåverkade och misstänks för narkotikabrott.


01.03 Stöld genom inbrott i butik, Hageby, Norrköping. Larm utlöses i butik. Övervakningsbilder visar på en ensam gärningsman som lämnar platsen efter inbrottet. Ingen frihetsberövad i ärendet. Stöldgodset är i form av E-cigg. 


02.26 Klockaretorpet, Norrköping. Anmälare larmar polis om pågående bilinbrott där flera gärningsmän strax senare lämnar platsen. Polis stoppar ett fordon i som är på väg i riktning från brottsplatsen och tre personer, i ålder mellan 20-25 år, grips misstänkta för stöld av katalysatorer från fordon.


06.04 Viltolycka vildsvin Åby, Norrköping. Personbil som kolliderat med vildsvin. Vildsvinet skadades och försvann till skogs. Eftersöksjägare till platsen för att eftersöka djuret.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra