Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nattsammanfattning inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Jursla, Norrköping, Grusplan, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Johnny Gustavsson. Jag finns på arbetet till 15:00. Därefter finns inte presstalesperson på plats. Mediasamtal tas då av vakthavande befäl i mån av tid.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Brand i Jursla, Norrköping

23:14 Polis och räddningstjänst larmades till Jursla i Norrköping med anledning av en brand. Det var en traktor som brann på en grusplan i närheten av en byggnad.

Polisen hittade ingen naturlig orsak till branden och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. Platsen dokumenterades men ingen misstänkt gärningsman är gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra