Karta som med röd fyrkant ramar in Rådstugugatan, Norrköping, Kungsgatan, Vattengatan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Rådstugugatan, Norrköping, Kungsgatan, Vattengatan, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Polishund fann stöldgods

01:31 Polisen fick ett larm om inbrott i en pub på Rådstugugatan i Norrköping. Någon hade krossat ett fönster och tagit sig in. Den misstänkta gärningsmannen hade därefter flytt ner mot Kungsgatan och Vattengatan. Patrullen fann på flyktvägen stöldgods med hjälp av hundsök.

Polisen höll förhör med vittnen och säkrade vissa spår på brottsplatsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Ingen misstänkt kunde gripas under natten.

Nationell trafikvecka med inriktning mot viltolyckor

Polisen påminner om vår nationella trafikvecka med syfte att öka kunskapen om viltolyckor. Viltets och våra tider stämmer bra överens den här tiden på året.

Anpassa hastigheten och håll avståndet till framförvarande bil.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra