Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Albrektsvägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Norrköping, Albrektsvägen, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri.

Misstänkt mordförsök i Norrköping

02:33 Polisen larmades till en skadad person utomhus på Albrektsvägen i Norrköping. Mannen hade i en lägenhet blivit misshandlad med någon form av vasst tillhygge på nedre delen av kroppen.

Polisen ställde upp med flera patruller och förberedde för att bryta upp dörren till den misstänkta brottplatsen. Men efter telefonkontakt öppnades dörren och polisen kunde utan kalabalik kotrollera situationen.

En man i 30-årsåldern greps som misstänkt för mordförsök och grovt olaga hot. Lägenheten är avspärrad för kriminalteknisk undersökning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra