Karta som med röd fyrkant ramar in Motala, Brunnsvik, Gamla Torget, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Motala, Brunnsvik, Gamla Torget, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Skadad av vasst föremål i Motala

23:06 Polisen fick larm om att en person skadats med ett vasst tillhygge i Brunnsvik,Motala. En man var skadad, dock ej livshotande. Mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Två för mannen bekanta kvinnor i 30 samt 60-årsåldern greps misstänkta för grov misshandel. Nu väntar förhör med inblandade för att utreda förloppet av det inträffade. Lägenheten är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning.

Berusad misstänks för inbrott

03:50 Polisen fick uppgifter om att ett kameralarm larmat om inbrott i en restaurang på Gamla Torget i Norrköping.

Det visade sig att en gärningsman kommit in i lokalen via ett fönster och brutit upp en kyl samt stulit alkohol. Den misstänkte var inte kvar i lokalen.

04:17 En patrull hittade en man som stämde in på beskrivning. Mannen hade med sig en säck med alkoholhaltiga drycker som han var upptagen med att förbruka.

Mannen, som är i 30-årsåldern, medtogs för att sova ruset av sig på polisstationen och är misstänkt för stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra