Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Norrköping, Linköping, Östergötlands län

God morgon!

Natten har varit realtivt lugn i Östergötlands län. Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden under natten. De flesta har varit rutinärenden men några sticker ut i mängden.

21:20 Linköping
En man i 20-årsåldern ringer in till polisen och säger sig ha blivit rånad av flera personer. Gärningsmännen har avkrävt målsägande personliga tillhörigheter och hotat vederbörande under tiden.
Den tillgripna mobiltelefonen återfanns senare till följd av digitalt spårningsarbete. Målsägandes överiga tillhörigheter är fortsatt försvunna. Ingen person har kunnat gripas som misstänt, men utredningsarbetet fortgår. En anmälan om rån har skrivits.


23:10 Norrköping
Patrull stoppar en personbil i utkanten av Norrköping. Den man i 40-årsåldern som kört bilen är nu misstänkt för på flera punkter. Det rör sig om grov olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott.

23:52, Linköping
Polisen får samtal från väktare om ett misstänkt inbrott på ett företag. En person i 40-årsåldern har gripits som misstänkt. Det är oklart om personen fått med sig någonting från företaget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra