Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Boxholms Kommun, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Boxholms Kommun, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har mellan klockan 22 och 06 hanterat 42 ärenden. Två personer har gripits, se nedan. Inga övriga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom.

04.26 Polisen fick samtal från en sommarstugeägare som kunde se via sitt larm med övervakningskamera att två personer bröt sig in i ett uthus. Huset ligger i Boxholms kommun och polisen skickade flera patruller till platsen, bland annat hundpatrull. Två personer kunde gripas, misstänkta för stöld alternativt försök till stöld. De båda gripna är män i 25-årsåldern.

03.08 En taxiförare ringde polisen från Motala. Han hade blivit slagen och passagerarna hade sprungit från taxin utan att betala. Det var en man och en kvinna. Polisen har upprättat en anmälan om våld och hot mot tjänstman.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra