Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Norrköping, Östergötlands län

07.06 polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits, en har omhändertagits och fem har tagits med för provtagning och förhör.

02.11 en polispatrull stoppade en bilist för kontroll på länsväg 758 i Vårdsberg. Vid kontrollen fick polisen misstankar om att föraren, en man i 20-årsåldern kunde vara drogpåverkad varför han fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. Två passagerare, män i 20- resp. 25-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott och de fick också följa med för provtagning och förhör.

03.37 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinkontroll på trafikplats norra Kvillinge i Norrköping. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren, en man 25-årsåldern kunde vara drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör. Han är även misstänkt för grov olovlig körning.

Inga grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Mest läst av andra