Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Östra Ryd, Söderköpings Kommun, Vånga, Norrköpings Kommun, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Östra Ryd, Söderköpings Kommun, Vånga, Norrköpings Kommun, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat 85 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men 16 personer har omhändertagits på grund av fylleri, rattfylleri eller narkotikapåverkan.

00.54 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades om en brand i Östra Ryd, Söderköpings kommun. Det ska ha brunnit på altanen och tagit sig i fasaden. Två personer som fanns där var ute hur huset. De följde inte med ambulans till sjukhus. Polis skrev en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Det är avspärrat för teknisk undersökning.

02.20 Det kom larm om en trafikolycka i närheten av Vånga, Norrköpings kommun. En bilist hade kört av vägen och bilen hade lagt sig på sidan. En kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans.

Inga allvarligare brott har kommit till polisens kännedom. Utöver ovan nämnda ärenden har polisen under natten hanterat en mängd berusade och ibland stökiga personer i krogmiljön och i bostäder, skadegörelse i form av klotter, buskörning på olika platser, etc.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra