Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Åtvidaberg, Nygårdsvägen, Linköping, Höghultsvägen, Ljungsbro, Tesla, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Åtvidaberg, Nygårdsvägen, Linköping, Höghultsvägen, Ljungsbro, Tesla, Östergötlands län

08.20 polisen har från midnatt till nu hanterat ett 40-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits, (se särskild händelse Åtvidaberg) ingen har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning.

02.19 en bilist stoppades på Nygårdsvägen i Linköping. Vid kontroll av föraren uppstod en misstanke om drograttfylleri varför mannen, som är i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

07.22 polisen fick samtal om att en bil ska ha tillgripits från en bostadsadress på Höghultsvägen i Ljungsbro. Bilen som tillgripits är en grå Tesla model S med ett registreringsnummer som börjar på YKJ.

Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser från Höghultsvägen under natten eller om någon har gjort iakttagelser om den stulna bilen. Tipsa polisen på 114 14.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Mest läst av andra