Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Bergslagsvägen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Bergslagsvägen, Norrköping, Östergötlands län

06.24 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har frihetsberövats under natten.

02.50 SOS-larm till polisen om brand i bostadshus på Bergslagsvägen i Norrköping efter att boende känt röklukt. 03.15 rapporterade räddningstjänsten att de hade hittat en brandhärd i källaren som de börjar släcka. Mycket rök i stora delar av byggnaden. 05.44 polisen har inlett en förundersökning om mordbrand. Polisen har knackat dörr i huset och kontrollerat att ingen person mår dåligt. Brandorsaken kommer att utredas med hjälp av en kriminalteknisk undersökning. Polisen tar gärna emot tips från allmänheten om någon har upplysningar att lämna om vad brandorsaken kan vara. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra