Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Luntgatan, Bergsbron, Norrköping, Tanneforsvägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisverksamheten i polisområde Östergötland.

Östergötland, Luntgatan, Bergsbron, Norrköping, Tanneforsvägen, Östergötlands län

06.30 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär, de flesta utan att några brottsmisstankar har uppstått. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.13 SOS-larm till polisen om att en person ska ha fallit eller hoppat i vattnet vid Luntgatan / Bergsbron i Norrköping. Polis, räddningstjänst och ambulans beordras till platsen. Den som ringer om detta lämnar oklara och delvis motstridiga uppgifter. Ingan person anträffas i vattnet men polisen har sammanträffat med den som misstänks ha larmat. Det är en man i 35-årsåldern och han blir misstänkt för falskt larm eftersom han misstänks ha lämnat felaktiga uppgifter om händelsen. Mannen var också kraftigt berusad varför han omhändertogs på grund av berusningen.

03.23 väktare larmar polis till Tanneforsvägen 78 där ett inbrottslarm har utlöäst och det finns tecken på inbrott. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till inbrott eftersom en dörr är uppbruten men ingen verkar ha kunnat komma in. Troligen inget tillgripet. en platsundersökning är genomförd och föremål är tagna i beslag för spårsökning.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra