Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Svarvargatan, Mjölby, Åtvidaberg, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Svarvargatan, Mjölby, Åtvidaberg, Östergötlands län

06.16 Polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden av olika karaktär, huvuddelen utan att några brottsmisstankar har uppstått. Endast en person har frihetsberövats, för berusning/ordningsstörning.

04.07 väktare anmäler till polisen att man har upptäckt ett inbrottsförsök på en industri på Svarvargatan i Mjölby. Larmet hade utlöst och när väktare kom till platsen var en av två glasrutor i ett kontosfönster krossad. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om försök till stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd.

 06.10 samtal till polisen om att en viltolycka inträffat på riksväg 35, i norra utkanten av Åtvidaberg. En bilist körde på en av hjortarna i en flock som sprang över vägen. Platsen utmärkt där djuret sprang in i skogen efter olyckan. En eftersöksjägare kallas till platsen för att söka efter djuret. Ingen personskada.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra