Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Hagebygatan, Norrköping, Linköping, Butängen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Hagebygatan, Norrköping, Linköping, Butängen, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. En person har frihetsberövats i samband med narkotikapåverkan.

01.51 En polispatrull stoppade en bilist på Hagebygatan i Norrköping. Varken föraren, en kvinna i 20-årsåldern, eller passageraren, en man i 30-årsåldern, hade bälte på sig. Båda fick böter för detta, 1500 kronor var.

04.58 En polispatrull stoppade en bilist på E4 strax väster om Linköping. Föraren blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Det är en man i 50-årsåldern.

06.00 Polisen fick samtal om det hade skett slangning av diesel från en lastbil som stod i industriområdet Butängen i Norrköping. Polis kom dit och dokumenterade omständigheterna och beslagtog en slang som lämnats kvar. En anmälan om stöld upprättas.

Utöver detta har polisen genomfört en mängd kontroller, egeninitierade eller efter larm till ledningscentralen, som inte har renderat i några brottsmisstankar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra