Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Trädgårdsgatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Trädgårdsgatan, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits på grund av fylleri samt psykisk ohälsa.

22.33 Polisen kontaktades om att någon hade slagit sönder en ruta på en bil i ett garage på Trädgårdsgatan i Norrköping. Bilägaren kontaktades. Någon ska ha stulit en jacka och kontanter. Polisen upprättade en anmälan om stöld.

04.10 En polispatrull upptäckte att någon hade haft sönder en ruta till en tobaksaffär i centrala Norrköping. En stor sten hade kastats genom rutan. Ägaren kontaktads för att hantera detta. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Några allvarligare brott har inte kommit till polisens kännedom under natten. Det har inträffat en del viltolyckor, utan personskador. Polisen har också utfört en mängd kontroller som inte har renderat i några brottsmisstankar.

Mest läst av andra