Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Industrigatan, Linköping, Resecentrum, Vadstena, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, sju personer har frihetsberövats på grund av fylleri eller narkotikapåverkan.

23.20 Polisen fick samtal om flera personer som hade tagit sig in på ett bygge på Industrigatan i Linköping. Tre personer hade klättrat över ett stängsel. De hade sedan gått vidare mot Resecentrum. Polis fick tag i personerna, som är män i övre tonåren. De blev anmälda för olaga intrång.

02.46 Det kom larm om en viltolycka vid Vätterviksbadet i Vadstena. En bilist hade kört på vildsvin i cirka 70 km/h. Två män i 20-årsåldern satt i bilen. Ambulans larmades, men ingen behövde föras till sjukhus. Djuret skadades och en eftersöksjägare larmades ut för att söka efter det.

Utöver detta har polisen utfört en hel del kontroller, på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, som inte har lett till några grövre brottsmisstankar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra