Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Ödeshög, Risinge, Finspångsvägen, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat drygt 110 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga allvarligare brott har kommit till polisens kännedom, men många ärenden har handlat om bråk eller misshandel i samband med berusning. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad och ingen har gripits. Sammanlagt 17 personer har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller psykisk ohälsa.

22.27 Polis larmades till en adress på landet norr om Ödeshög. Flera personer verkade vara påverkade av något. Polis åkte dit. Sex personer blev misstänkta för ringa narkotikabrott. De är i 25- till 60-årsåldern.

00.01 SOS larmade om en viltolycka med älg på riksväg 51 vid Risinge, Finspång. Den som satt i bilen fick lindriga skador, älgen dog. Bilen blev kraftigt demolerad.

03.25 Det kom larm om pågående inbrott i en butik på Finspångsvägen i Norrköping. En väktare hade sett en person på taket. När polis kom till platsen stod dörren till entrén öppen. Polis sökte med hund och flera andra patruller, men lyckades inte gripa någon. Under sökinsatsen hittades flera cyklar som ska ha stulits från butiken. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra