Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Skarphagen, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövande har skett överhuvudtaget.

03.51 Det kom larm om att det brann inne på en restaurang i Skarphagen, Norrköping. Ett vittne ska ha sett en person springa därifrån. Räddningstjänst och polis kom till platsen. Branden kunde släckas och polisen fattade beslut om att spärra av platsen för teknisk undersökning. Den kommer att ske så snart som möjligt. Polisen misstänker att branden är anlagd, men vilken brottsrubricering det blir är ännu inte avgjort. I nuläget är ingen gripen.

Utöver detta har polisen hanterat en del bråk och larm om misshandel som inte har lett till några allvarliga fysiska skador, eller till något gripande. Dessutom har patrullerna åkt på en hel del larm från allmänheten, samt gjort egeninitierade kontroller, som inte har lett till brottsmisstankar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra