Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Norrköping, Linköping, Idögatan, Aspvägen, Ödeshög, Östergötlands län

06.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, nio har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och har fått följa med för provtagning.

01.27 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat i Eriksbergsrondellen i Norrköping. Enligt larmet ska en bilist ha voltat och två personer ska vara drabbade. En passagerare, kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott.

02.40 SOS-larm till polisen om brand utomhus. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegöresle genom brand.

05.08 polisen fick samtal från väktare som upptäckt ett inbrott i en kiosk vid Johannelundsbadet i Linköping. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att någon brutit upp en dörr och sedan dragit ut en kassalåda. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och spanade efter misstänkta personer. Spaningarna gav inget resultat. Även en brottsplatsundersökning är genomförd.

05.29 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på Idögatan i Linköping. En bilist misstänks ha somnar under körning och kört in i en parkerad lastbil. Ingen person skadades. Bilföraren, en man i 20-årsåldern är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

06.24 SOS-larm till polisen om röklukt och rökutveckling i ett garage på Aspvägen i Ödeshög. Framme på platsen kunde räddningstjänsten inte hitta någon anledning till rökutvecklingen. ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra