Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Bråddgatan, Ågatan, Asby, Östergötlands län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

00.26 vid en rutinkontroll av en bil på Bråddgatan anträffades en passagerare i bilen som misstänktes vara drogpåverkad. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.30 polisen stannade på Ågatan med anledning av att det ska ha varit något bråk. Efter en stunds utredande framkom att en person ska  ha blivit skallad i ansiktet. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och den som drabbats är en man i 30-årsåldern. Det finns ingen misstänkt.

04.01 SOS-larm om trafikolycka på riksväg 34 i Klockrike. Polisen åkte till platsen och upptäckte en bil som stod på vägen bredvid ett påkört rådjur. Ett stycke från olycksplatsen anträffades en person som var gående. Det visade sig vara en man i 30-årsåldern och han misstänks nu för grov olovlig körning, smitning från trafikolycka, ringa narkotikabrott och drograttfylleri.

06.43 viltolycka på länsväg 551 i Asby där en bilist kört på en älg. Det blev skador på bilen och älgen men älgen sprang till skogs. Eftersöksjägare åker till platsen och spårar. Ingen personskada.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Mord/dråp, försök Mordförsök

Linköping, Östergötlands län

Kl. 17.15 larmades polis och ambulans till en bostad i centrala Linköping. På plats anträffades en s...