Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Utställningsvägen, Himmelstalund, Norrköping, Packhusrondellen, Tryserum, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Utställningsvägen, Himmelstalund, Norrköping, Packhusrondellen, Tryserum, Östergötlands län

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.11 SOS-larm till polisen om brand på Utställningsvägen i Himmelstalund, Norrköping. Det visade sig vara en bastu som brann med kraftig rökutveckling. Polisen har påbörjat en utredning om skadegöresle genom brand.

00.41 larm om trafikolycka i Packhusrondellen i Norrköping. Det visade sig vara en personbil som blivit påkörd av en lastbil bakifrån. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Olyckan kommer att utredas av polisen.

01.48 viltolycka med älg på E22 Tryserum. Det finns inga uppgifter om personskador men älgen och bilen skadades. Älgen spran till skogs och spårades av en eftersöksjägare. Bilen bärgades.

03.17 polisen träffade på en man i 30-årsåldern som verkade drogpåverkad och han fick följa med för provtagning och förhör.

Några ytterligare brott eller händelser finns inte att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra