Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Norrköping, Åtvidaberg, Finspång, Packhusrondellen, Östergötlands län

06.38 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. En person har gripits, ingen övrig frihetsberövad.

01.48 polisen fick uppgifter om att en kvinna i 25-årsåldern hade blivit utsatt för försök till grov misshandel, misshandel och efredande av en person som hon har/haft en reltion med. Brotten har inträffat på olika platser i Norrköping. Polisen sökte den misstänkte och kunde gripa honom som misstänkt för brotten, det är en man i 20-årsåldern. I samband med gripandet uppstod misstanke om att mannen var drogpoåverkad varför han också misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen höll förhör med den misstänkte och efter förhöret beslutade jouråklagare kl. 05.50 att anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för försök till grov misshandel och misshandel.

04.17 larm om trafikolycka på riksväg 35 i Åtvidaberg. Det visade sig att en bilförare had väjt för en hjort och därefter kört i diket. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

04.59 Larm om arbetsplatsolycka i skogen utanför Finspång. Enligt larmet skulle någon ha fallit. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en timmerbilsförare hade fallit ur en kran i samband med lasting av timmer. Mannen, som är i 35-årsåldern, klagade på nacksmärta och fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har påbörjat en utredning om arbetsplatsolycka med brottsrubriceringen vållande till kroppsskada. Det finns inledningsvis ingen misstänkt.

06.20 larm till polisen om trafikolycka i Packhusrondellen i Norrköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en bilist har kört rakt genom/över rondellen och sedan inte stannat på olycksplatsen. Polisen har påbörjat en utredning om trafikolycka med smitning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra