Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Ödeshög, Nya Tanneforsvägen, Linköping, Valla, Haningeleden, Östergötlands län

06.39 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har tagits med för provtagning.

04.08 samtal till polisen från Liljekonvaljevägen i Ödeshög där en person ville anmäla en nyligen inträffad stöld från en lastbil. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld eftersom det visade sig att tv-apparater stulits från lastbilen och lastbilsföraren hade vaknat av detta och larmat. Det är oklart hur många tv-apparater som saknas och därmed är också värdet oklart. Det finns ingen misstänkt. En platsundersökning för att säkra spår är genomförd.

04.17 upptäcktes ett inbrott på en pizzeria på Nya Tanneforsvägen i Linköping. Någon har tagit sig in i lokalen och stulit en växelkassa med mynt. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en platsundersökning. Förhör har också hållits.

04.49 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Valla/Haningeleden i Linköping. Det visade sig vara ett gammalt förråd som brann. Ingen misstanke om brott.

Under morgonen har nio viltolyckor utan personskador inträffat i länet med rådjur, dovhjort och vildsvin.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra