Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Söderleden, Vistvägen, Linköping, Norra Promenaden, Krematorievägen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Söderleden, Vistvägen, Linköping, Norra Promenaden, Krematorievägen, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har mellan kl 22 och 06 hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen har gripits. Ett par ärenden som sticker ut från mängden:

22.23 En polispatrull upptäckte att det hade varit en trafikolycka vid korsningen Söderleden / Vistvägen i Linköping. En cyklist hade blivit påkörd av en bilist vid ett övergångsställe. Cyklisten, en flicka i nedre tonåren, ska ha klarat sig bra. Bilisten, en man i 40-årsåldern, blev misstänkt för att ha orsakat olyckan genom att inte ha iakttagit väjningsplikt.

23.41 Polis larmades om ett eventuellt rån nära korsningen Norra Promenaden / Krematorievägen i Norrköping. Polis åkte dit och mötte en kraftigt berusad man i 20-årsåldern. Eventuellt skulle han ha blivit slagen och rånad. Han fördes med ambulans till sjukhus. Två män i 25-årsåldern som fanns på platsen blev misstänkta för rån, och greps. Även de var berusade och båda fick genomgå provtagning. En av dem var anhållen och en fortfarande gripen i skrivande stund (06.30).

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra